עוגת שוקולד לפסח
4 ביצים
אחד ושליש כוסות סוכר
שני שליש כוס שמן
כוס מיץ תפוזים או חלב או חלב סויה
כוס קמח מצה או קמח תפוחי אדמה
שקית אבקת אפיה
כוס אבקת קקאו
כוס שקדים טחונים או אגוזים טחונים
החומרים לציפוי הגנאש
1 מיכל קצפת
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים בקערה את החומרים היבשים
מקציפים בקערה נפרדת את הביצים השלמות עם הסוכר,
מוסיפים את השמן ואח"כ את הנוזלים ומערבבים
מוסיפים את תערובת היבשים ומערבבים עד לאיחוד התערובות.
יוצקים לתבנית ואופים
הכנת הציפוי
מביאים את השמנת לרתיחה ומוסיפים לתוכה את קוביות השוקולד
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
יוצקים את הגנאש בעודו חם על העוגה
שומרים את העוגה במקרר (אפשר להקפיא)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן