יום שבת, 31 במרץ 2018

עוגת תפוזים עסיסית לפסח

עוגת תפוזים עסיסית לפסח



 באמת עבדתי בשבילכם הרבה
התישבתי מיד אחרי שבת לכתוב לכם מתכונים
פרי פיתוחי
כי לא קל להפיק עוגות טעימות במעט מצרכים



ומאחר ויצאו לי עוגות מצוינות
אני משתפת איתכם



עוגה פשוטה וקלה להכנה
והכי טעימה
אפילו את הדיאטה שלי שברתי בגללה!



אוף




בלי הפרדת ביצים
הכל בקערה אחת
תהנו!

מרכיבים
6 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כוסות מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
2 שקיות אבקת אפיה
כוס קמח מצה (או קמח תפוחי אדמה)
חצי כוס שקדים טחונים
2 כפות פודינג וניל (אפשר לוותר)



אופן ההכנה

מקציפים ביצים וסוכר לבלילה תפוחה ואוורירית
מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר שרשום
לערבב עד לבלילה אחידה ללא גושים



לשפוך לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
לצנן
לבזוק אבקת סוכר מעל


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן