עוגת תפוזים עסיסית לפסח
התישבתי מיד אחרי שבת לכתוב לכם מתכונים
פרי פיתוחי
כי לא קל להפיק עוגות טעימות במעט מצרכים
ומאחר ויצאו לי עוגות מצוינות
אני משתפת איתכם
עוגה פשוטה וקלה להכנה
והכי טעימה
אפילו את הדיאטה שלי שברתי בגללה!
אוף
בלי הפרדת ביצים
הכל בקערה אחת
תהנו!
מרכיבים
6 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כוסות מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
2 שקיות אבקת אפיה
כוס קמח מצה (או קמח תפוחי אדמה)
חצי כוס שקדים טחונים
2 כפות פודינג וניל (אפשר לוותר)
אופן ההכנה
מקציפים ביצים וסוכר לבלילה תפוחה ואוורירית
מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר שרשום
לערבב עד לבלילה אחידה ללא גושים
לשפוך לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
לצנן
לבזוק אבקת סוכר מעל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן