יום שבת, 27 בדצמבר 2014

עוגת פינצ'ו - חמאת בוטנים


עוגת פינצ'ו - חמאת בוטנים



עוגה מדהימה ! מעוררת מאד התפעלות אצל כל מי שרק רואה אותה וקל וחומר מי שטועם ממנה.
זהירות! היא ממכרת!!!!!
כמה יפה ככה טעימה !

י
ואחרי שפורסים אותה לחתיכות:

ומקווה בקרוב להעלות הדרכה. למי שזה דחוף ההדרכה נא לכתוב לי פה בתגובות ואשתדל להעלות בהקדם


מתכון

המצרכים

500 גר' שוקולד מריר או חלבי חום
1 כוס דבש
1 כוס חמאת בוטנים טבעית
4 כוסות פצפוצי אורז

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד בסיר ע"ג להבה נמוכה 
להוסיף את הדבש וחמאת בוטנים
להסיר מהאש ולהוסיף פצפוצי אורז
לפרוס על מגש ניילון שולחן ולשטוח את התערובת

השכבה העליונה
500 גר' שוקולד לבן פרווה או חלבי (כמובן עדיף חלבי)
1 ורבע כוסות חמאת בוטנים
2 כפות דבש

להמיס בסיר את כל הצרכים יחד על אש נמוכה לשפוך מעל התערובת החומה
לקשט בשוקולד חום

אופן הכנת הקישוט:
בתוך שקית צליה ממיסים חצי חבילת שוקולד מריר או צמקאו
מחוררים בקיסם
ומזלפים קווים לאורך
ומיד כשהשוקולד עדיין חם מעבירים קסם על הפסים הלוך חזור לדוגמת שיבולים

בהצלחה !

גמר חתימה טובה!!

9 תגובות:

אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן