רולדה כשרה לפסח
אין כמו הרולדה הזו לפסח
לא מרגישים שהיא פסחית
נטרפה תוך כמה דקות.
מצרכים לרולדה
8 ביצים
כוס סוכר
4 כפות שמן
שני שליש כוס קמח תפוחי אדמה
4 כפות פודינג וניל(לא הכרחי אפשר במקום מעט תמצית וניל)
כפית אבקת אפיה
מצרכים לקרם
מיכל קצפת
3 כפות מלאות פודינג וניל או שוקולד או ריבת חלב או קקאו וסוכר
ציפוי
40 גרם שוקולד מריר
כף שמן
אופן ההכנה
מחממים תנור ל175 מעלות ומרפדים תנור בניר אפיה משומן היטב
מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר היטב,עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים את השמן ומערבבים
מערבבים בקערה קמח פודינג ואבקת אפיה ומאחדים עם תערובת הביצים
יוצקים לתבנית האפיה על הניר המשומן
אופים עשר דקות
מוציאים מהתנור והופכים אותה על ניר אפיה שבזקו עליו סוכר מקלפים את הניר
מקררים את העוגה 3 דקות בלבד
מגלגלים את הרולדה בזהירות עם הניר אפיה
מצננים את העוגה כחצי שעה
הכנת הקרם
מקציפים את חומרי הקרם יחד לקרם יציב
פותחים בזהירות את הרולדה
מורחים את הקרם ומגלגלים שוב לרולדה (הפעם בלי הניר)
הכנת הציפוי
ממיסים את השוקולד עם השמן ומזלפים על העוגה פסים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן