יום שני, 21 בספטמבר 2015

איך מכינים מדף ממשטח פריקה?



מתחשק לכם מדף מעל הגז עכדי לשלוף בקלות שמן .פלפל שחור , מלח .. ומצד שני להשאיר עדיין מטבח מסודר ??

יורדים לרחוב מחפשים משטח פריקה שלא שייך לחנות.

עולים הביתה (זהירות ! כבד... נעזרים בבעל...)


מתחילים בשלב הניסור : כאן צריך ג'קסון או מסור חשמלי (משאילים בגמ"ח או משכירים מחנות טמבור או מלווים משכן)


חותכים לגודל הרצוי

מוציאים ע"י משיכה חזקה או נעזרים החוד המברגה הידנית כדי להפריד את החלקים הלא רצויים

שומרים אותם כדי להבריג אותם בצורה המתאימה לנו

כאן הוספתי כמה חתיכות מהמשטח כדי לסגור את המדף מלמטה ומקדימה 

את זה עשיתי בעזרת מברגה חשמלית וברגים ארוכים (ממש פשוט וכייף...)

הנה מה שקבלנו

החיבור כאן לא כ"כ יפה לטעמי . אבל לא מצאתי חתיכוה גדולה יותר. לא נורא. תמצאו אתם...

משייפים היטב בניר זכוכית גס או מכונת שיוף..


מתחילים בשלב הנחמד : צביעה

צובעים בצבע טמבור המיועד לרהוט.

מספיקה ממש כמות קטנה של צבע.

השתמשתי בכמות קטנה של צבע צהוב שנשאר לי ממשטח הקפה שהכנתי 





הנה המשטח הצבוע

מבריגים ברגים כמה שרוצים ואיפה שרוצים


אם אתם רוצים או לא . נחמד להוסיף כיתוב עם שימוש בחומר העברה

השתמשתי בפוטש- פוטו טרנספר



הדפסתי כיתוב מהמחשב
והפכתי אותו בצורה אופקית  בפוטושופ ע"י פקודת
transform

מרחתי מהחומר גם על הדף עצמו (על הצד הכתוב) וגם על המדף במקום שבו רציתי להדביק.

והנחתי את הדף הפוך על הכיתוב על החומר כמו שאתם רואים בתמונה



מדביקים היטב ומדוייק

מייבשים בפן לשיער


מחכים כחצי שעה לייבוש

ממלאים מים במתז מים  ומתיזים מים על הכיתוב


מכינים את אצבעות הידיים

מתחילים לשפשף את הניר הרטוב עם אצבעות הידיים בלבד (לא לנסות לזרז את התהליך ולגרד במפתח או במשהו אחר רק ידיים !!!!! מניסיון מר....)


זה לוקח זמן אבל לאט לאט תגלו את הדימוי ... זה מרגש ביותר!


עם מברשת רטובה אפשר להסיר את חתיכות הנייר ולמרוח מעל לקה או ג'ל מדיום
בעיקרון סיימנו

נשארה רק מלאכת הקידוח וההברגה לקיר

זה כבר לא אני - תשאלו את בעלי....

המדף מוברג לקיר מעל גז הבישול שלי

התבלינים בפנים...


אולי אוסיף עוד כמה מיתלים ... זה לא מספיק לי

הנה בצמוד לחברו ...
הייתי חייבת לקנות את הצנצנות החמודות האלו...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן