יום שישי, 10 ביוני 2016

מגדל קרוקומבוש פחזניות



הבטחות צריך לקיים.
הבטחתי לחברה שלי להכין לה משהו מיוחד לבר מצוה של בנה.
האמת שזה לא קשה להכין אבל ארוך.

בואו נתחיל?
מה יש לנו כאן בעצם ?
פחזניות מהמתכון של ברוכי  .


קרם פטיסייר מכאן 


מתחילים במילוי הפחזניות בקרם ע"י מזלף.בצד האחורי של הפחזניה


עכשיו לזיגוג :
מערבבים 100 גרם אבקת סוכר עם כפית מים לצבע הלבן. מערבבים היטב .צריך לקבל עיסה ממש סמיכה . אם זה דליל להוסיף אבקת סוכר .





מורחים על הפחניה בעזרת כף.



באותו אופן מכינים זגוג חום בתוספת כפית קקאו. וזיגוג מוקה בתוספת חצי כפית קפה מומסתבכפית מים.


ויש לנו פחזניות ב3 ציפויים : שוקולד מוקה וניל



מכינים מקרטון או בריסטול צורת חרוט



הכנת הקרמל:
בסיר על אש נמוכה ממיסים חצי קילו סוכר בלי מים.




כשהסוכר נוזלי מתחילים לטבול את הפחזניות בזו אחר זו בסוכר המומס (זהירות מכויות! עדיף לעבוד עם כפפות )
ולהדביק לקונוס המצופה ניר אלומיניום.


כשהקרמל מתקשה מחזירים אותו לאש לכמה דקות ואז שוב אפשר להשתמש
יש לעבוד בזהירות ובזריזות (כן !~ אני יודעת זה קשה ביחד...)

הנה המגדל המוכן:


בהצלחה אם תחליטו גם להפתיע...
ואם יש שאלות אני כאן ..


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן