יום ראשון, 17 במאי 2015

קרם פטיסייר

קרם פטיסייר מהמם:

פאי פרות
מאז שהכנתי אותו לראשונה אני לא מפסיקה להכין אותו לכל מטרה
למילוי פחזניות
למילוי עוגת טורט בשכבות
למילוי טחטלתים
למילוי פאיי פרות ועוד



מה שטוב בקרם שהוא טעים מאד! מהיר יחסית והכי חשוב ללא מרגרינה. וגם לא חייבים קצפת.וגם הוא פרווה
אפשר בגרסא חלבית ולהוסיף תמצית וניל. או מקלות וניל.


חומרים:

4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
3 כפות קמח
1 ורבע כוסות חלב סויה טעם וניל
מקל וניל או תמצית וניל

מקציפים את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
שמים בסיר קטן על האש את החלב +הוניל מביאים לרתיחה מנמיכים ל3 דקות ומכבים את האש.
יוצקים את החלב לתערובת הביצים ומערבבים היטב
מעבירים את כל התערובת הזו לסיר על האש - אש נמוכה תוך בחישה רצופה בכף עץ. אסור שהתערובת תרתח.
זהו אפשר לטעום ולאכול ככה.


טחטלתים ממולאים בקרם פטיסייר ופרות

ספל קפה ממולא בקרם פטיסייר

פאי פרות עם קרם פטיסייר

פאי משמש ואוכמניות בקרם פטיסייר


פאי אוכמניות ודובדבנים

מגדל פחזניות 

פאי קיוי



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן