קרם טעים מהיר וללא מרגרינה כמובן:
תמיד מצליח(כמעט) המצרך הבסיסי חלב סויה אפשר גם חלב רגיל לטעם חלבי.
חומרים:
4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
3 כפות קמח
1 ורבע כוסות חלב סויה טעם וניל
מקל וניל או תמצית וניל
מקציפים את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
שמים בסיר קטן על האש את החלב +הוניל מביאים לרתיחה מנמיכים ל3 דקות ומכבים את האש.
יוצקים את החלב לתערובת הביצים ומערבבים היטב
מעבירים את כל התערובת הזו לסיר על האש - אש נמוכה תוך בחישה רצופה בכף עץ. אסור שהתערובת תרתח.
את הקרם הזה אני מורחת בכל מקום אפשרי :
בתוך סופגניות
מילוי פחזניות
עוגות פאי
רולדות שמרים
ועוד
פאי דובדבנים ואפרסקים
פאי דובדבנים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן