יום חמישי, 1 בינואר 2015

קרם פטיסייר




קרם טעים מהיר וללא מרגרינה כמובן:
תמיד מצליח(כמעט) המצרך הבסיסי חלב סויה אפשר גם חלב רגיל לטעם חלבי.

חומרים:
4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
3 כפות קמח
1 ורבע כוסות חלב סויה טעם וניל
מקל וניל או תמצית וניל
מקציפים את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
שמים בסיר קטן על האש את החלב +הוניל מביאים לרתיחה מנמיכים ל3 דקות ומכבים את האש.
יוצקים את החלב לתערובת הביצים ומערבבים היטב
מעבירים את כל התערובת הזו לסיר על האש - אש נמוכה תוך בחישה רצופה בכף עץ. אסור שהתערובת תרתח.

את הקרם הזה אני מורחת בכל מקום אפשרי : 
בתוך סופגניות
מילוי פחזניות 
עוגות פאי 
רולדות שמרים
ועוד

פאי דובדבנים ואפרסקים




פאי דובדבנים