יום שבת, 1 באפריל 2017

ארגון מקרר


לפני המיתוג כך היה נראה יום חמישי:

מכינה חלות ,  מחפשת שומשום לבזוק .

פותחת מגירת חומרי האפיה- אין?




פותחת מגירת היבשים-לא מוצאת

פותחת מקפיא קטן מדפדפת בין כל השקיות - לא  מוצאת

פותחת מקפיא גדול פותחת כל מגירה לחוד לא נמצא.

הולכת לחנות קונה חבילה


למחרת הבן שלי אומר לי "אמא זה היה בארון הזה..."

בנקיונות הכלליים לפני פסח אני מוצאת את עצמי עם 5 חבילות שומשום מותחלות. כל אחת היתה במקום אחר...

זה לא משגע אתכם הסיפור הזה?

אותי כן.

עד לפני שבוע

קניתי מקרר חדש .

אבל זה לא המקרר ששינה את החיים שלי ("החיים " נו לא ממש - אבל הרגשה יותר טובה....)

אלא הסדר שהחלטתי עליו .

אמנם אני טיפוס מסודר אבל לא חשבתי שצריך יותר מזה



אז הנה לכם הדרכה מקוצרת מה עושים

במיוחד כשיש כמה משתמשים במוצרי המטבח...(ובמיוחד אם הם מהזן הגברי הפחות מסודר)

מיתוג המקרר.

זה מתחיל בהדפסת תוויות(על ניר מדבקה שקוף במדפסת הביתית )

קניית כמה סוגים של צנצנות(מקסם 10-20)

צנצנות קטנות לתבלינים


צנצנות בינוניות לקפה סוכר אבקת אפיה וכדו'

צנצנות יותר גדולות לפסטה שוקולד איך שאתם רוצים...


מתחילים לשפוך את כל השקיות לצנצנות - גם איכות הסביבה - פחות שקיות...

ותאמינו לי - זו תרפיה לי בכל אופן...

מאד מרגיע...

מדביקים את התוויות.

נהנים מכל רגע..

אחרכך מחליטים מקום לכל סוג של צנצנות:

את צנצנות האגוזים\שקדים\קרוקונט הכנסתי למדף אחד במקפיא.


את צנצנות הקקאו,קטניות, שוקולד ועוד למקרר.

את השומשום (מיודעינו...:) קוקוס גבישי סוכר וכו לארון יבשים

בנוסף את כל המוצרים לעוגות (חותכנים חותמות מנג'טים תמציות אפיה צבעי מאכל ועוד

הכנסתי ממותג לארום בצנצנות פלסטיק שקופות


הרעיון הוא שהכל יהיה שקוף ....שקוף.....("השקופים".....:)

ועוד עקרון חשוב : המקרר לא הפקר !

כל דבר שאת מכניסה תחשבי שניה לאיזה קטגוריה הוא מתאים... ואל תזרוק\י לי חצי לימון או חבילת גבינת חרמון פתוחה

באותה קופסא

זה פשוט לא מתאים וזהו...

אז תחשבו מיתוג- קטגוריות!!

ותרויחו סדר ורוגע במטבח....



בהצלחה !!!
אה ואל תכנעו לעצות המתנגדים... ("תגידי השתגעת?!")

ספרו לי אם אכן קרה המהפך אצלכם במטבח גם....

פסח כשר ושמח נקי ושלו!





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אם אתם רוצים מידע בפוסט הנ"ל (מתכון או אולי הדרכה) או אם אתם רוצים להגיב כתבו כאן